EmSculpt Neo официално е любимата ми процедура – ето защо…

Знаеш, че тук си говорим основно за здраве и хранене, но всъщност движението също е голяма част от здравето. Затова днес ще обърнем малко внимание на този аспект от основите на здравето с любимата ми чийт “тренировка”, с чиято помощ

стягаме мускулите, горим мазнини и има лифтинг ефект, без да посещаваме фитнеса!

Всъщност, аз съм голям привърженик на посещаването на фитнеса поради редица причини, които сме обсъждали неведнъж. Дори и към днешна дата прекарвам във фитнеса 4 дни седмично и го посещавам през ден. Но въпреки това има някои зони, които се повлияват по-трудно от други и може да отнеме месеци или години, за да видим резултат.

Затова, когато чух за EmSculpt Neo, уред, който успява само с четири 30-минутни процедури да:

– стопи мазнините в зона по избор с 30%
– увеличи мускулатурата с 25%
– и да стегне видимо кожата… си запазих час със скоростта на светлината. И знаех точно кои зони искам да променя!

Реално, най-естественият начин да скулптурираме тялото е да изгорим мазнините и да увеличим мускулатурата, за да може тялото да изглежда красиво и тонизирано. Това е нещото, което постигаме с правилно хранене и тренировки. Това постига и EmSculpt Neo, с единствената разлика, че с една 30—минутна процедура имаме резултатите от 2 месеца интензивни усилени ежедневни тренировки!

Какво всъщност е EmSculpt Neo?

EmSculpt Neo е неинвазивна терапия за контуриране на тялото, която използва силата на радиочестотата (RF) и фокусираната електромагнитна енергия с висок интензитет (HIFEM) за едновременно тонизиране на мускулите и топене на мазнини.

„HIFEM е това, което кара мускулите ни да се свиват“, обяснява д-р Кац. „В същото време машината изстрелва RF, за да загрее мускулите, както бихме направили по време на загряване в залата, като същевременно топи мастните клетки.“

А EmSculpt Neo е първият уред, който използва тези технологии в тандем. Радиочестотата дава на EmSculpt Neo допълнителен тласък за топене на мазнини, което е и мечтата на всеки човек.

Продуктите, които създадохме за теб:

Предимства на EmSculpt Neo

Една от най-големите причини, поради които EmSculpt Neo може да промени играта за мнозина, е неговият многостранен подход към скулптуриране на тялото, който ни позволява да работим върху няколко цели едновременно.

Но големите ползи са:

Стяга мускулите

Повечето жени не се замислят по темата, но реално, мускулите са важни и Оливия Кулпо го казва най-добре: „Колкото повече мускули имаш, толкова повече калории горят те.” Благодарение на което след процедурата започваш да губиш и тегло, и това не е нещо еднократно, а е инвестиция, която не спира да ти носи печалба.

Другият важен факт по темата е, че загубата на мускулна маса е една от основните причини да НЯМАШ резултати от диети, режими и т.н. Затова не ги подценявай и включи в рутината си силови тренировки (със или без EmSculpt Neo) и прием на протеин.

Работи в изолирана зона

Другият много голям плюс на EmSculpt Neo е, че за разлика от тренировката, може да се работи в конкретна изолирана зона – например за дупе, без да нарастват краката (проблем, с който се сбслъскват повечето жени). Затова и аз използвам процедурата точно в зоните, които виждам, че се повлияват трудно с тренировки.

Укрепва и стабилизира стойката и коремната зона

Реално, всички онези мускулни контракции, мотивирани от HIFEM, освен естетическата визия, ни помагат и да сме по-издържливи по време на тренировка, а по-силното ядро ​​носи и допълнителни ползи за здравето.

Укрепването на ядрото помага на стойката и ни позволява да оказваме по-малко натиск върху гърба и бедрата си, а от там и до намаляване на болките в долната част на гърба, с които се сблъскват доста хора напоследък, заради заседналия начин на живот.

Намалява мазнините

Всеки от нас си има едни упорити зони, които изглежда винаги задържат мазнини… Но радиочестотата на EmSculpt Neo не им прощава и можем да очакваме до 30% намаление на мазнините в третираната област. И това не е временна мярка, а ефект, който се наблюдава и във времето, заради двойният ефект от процедурата – стяга мускулите и гори мазнини.

И, за финал, забавя стареенето

Въпреки че след процедурите имаме видимо по-тонизиран външен вид, ползите от кондиционирането на мускулите са повече от това. Според всички експерти телата ни губят между 2 и 5% от мускулната си маса на всеки 10 години като част от естествения процес на стареене, като почти 30% се губят през целия живот.

И понеже EmSculpt Neo изгражда мускули и възстановява обема, който сме загубили, има огромна полза в борбата със стареенето като възстановява мускулната маса, която губим по естествен път.

Това беше от мен за днес, надявам се да ти е било полезно!

–––

Скоро ще споделя статия и с моите резултати, както и интервю с Д-р Трачева по темата, а междувременно може да научиш повече за EmSculpt Neo в сайта на Лазерен център Body Aesthetics и да ги последваш в Instagram за актуални новости и оферти.

От Body Aesthetics предлагат също безплатни консултации и кратко демо, за да може всеки да усети силата на апарата и да направи разлика с всички други мускулни стимулации на пазара. А за всички читатели на сайта имаме и промо код nadiapetrova10.

Разкошен ден,
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: