Всичко за безплатното обучение

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Обучението наближава! Междувременно, ние се подготвяме активно и вече нямаме търпение за онлайн изданието на Small Business BIG Impact, което ще ни срещне с теб, за да ти помогнем да бъдеш шампион в бизнеса си, като те подготвим за безкрайната игра.

Датите и часовете вече са фиксирани и са както следва:
– започваме на 21-ви април, точно в 10 сутринта, веднага след Великден;
– обучението ще продължи до 28-ми април, включително, точно 7 дни;
– ще се виждаме онлайн всеки ден от 10 до 12 ч., а следобяд ще имаш време за практики, които всеки ще прави самостоятелно.

Обучението ще проведем аз и Кристина Кънева, един от най-добрите маркетинг експерти, които познавам, с дългогодишен опит в международни компании. А като бонус ментори, сме ти подготвили Yvailo & Алина Манова, които ще споделят с нас всичко за бизнес облеклото и грима.

Всички, които изберем да се включат, ще получат мейл с инструкции следващата седмица, както и линк, потребителско име и парола за онлайн видео “залата”.

Видео конферентната връзка ще се провежда в ZOOM, а от теб се изисква само да присъстваш, да слушаш внимателно и горещо препоръчваме да се подготвиш да си водиш записки.

P.S. Групата вече е фиксирана и записването приключи.

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: