Към всички с малък бизнес, които изпитват затруднения в момента!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

Надя Петрова

Днес се обръщам към всички, които имат малък бизнес, който изпитва затруднения в ситуацията, в която сме поставени днес. Защото искам да помогна.

Мислех много по темата в последната седмица, и сблъсквайки се с новината, че карантината ще продължи поне още месец, реших че е крайно време да действам. Сещам се за 2 начина, с които мога да съм полезна и ако ТИ имаш малък бизнес, който страда в момента и решиш, че това, което предлагам ще ти е от полза, просто ми пиши.

И така, вариантите ми са:

Споделяне на бизнеса ти с моята аудитория, безплатно

Целта на споделянето е семпла – винаги има шанс някой, точно в този момент, да има нужда от това, което предлагаш. Или да реши, че ще има нужда от него, след като всичко това свърши, но може да си го заяви сега. Тоест, да ти помогна, твоят бизнес да стигне до повече нови за теб хора.

Ще споделям бизнесите в социалните си мрежи, в Stories и във фийда, а за тези, които сметна, че са подходящи за сайта, можем да подготвим и публикация.

За да споделя бизнеса ти с аудиторията ми, моля, пиши ми на team@nadiapetrova.bg като ми изпратиш кратко инфо, което да включва:

– сфера на дейност и какво точно предлагаш/продаваш;
– с какво се затрудняваш в момента – наем, заплати, друго;
– уеб сайт или онлайн магазин на фирмата ти;
– линк към социални мрежи – Instagram, Facebook, Linkdin или каквото използваш;
– кратък текст, с който да представиш нещата си.

Моля те, предвид обема мейли, които получаваме, бъди КРАТЪК!

Примери за фирми, които споделям с удоволствие са:
Studio 7 Pilates, писала съм неведнъж, че тренирам с тях отдавна и ги препоръчвам горещо. Как да помогнеш – може да си вземеш карта от сега, за после;
– Любимите ми Facecare.bg, които се грижат за кожата ми с консултации и продукти;
Metta space, които в момента също имат разкошни пакети за флотации и солна стая, от които да се възползваш после;
Yvailo, с невероятните им етично произведени и eco-conscious дрехи, като роклята, с която съм на снимката горе;
Home of wool, които изработват вълнени матраци, възглавници, килими и др., и за които ще разкажа малко повече тези дни в сайта.

P.S. Важно! Моля, не спекулирай с периода и имай предвид, че дори и да искам, няма да мога да споделя всички бизнеси, които получа. Но ще направя каквото мога.

Продуктите, които създадохме за теб:

И вторият начин, с който мога да съм от полза е като ти предоставя

безплатно Small business, BIG impact обучението

Все още обмислям как да се случи онлайн, в какъв формат и как да е разделено на модули по дни, вместо да е събрано накуп. Но скоро ще съм готова с концепцията и след седмица може да започнем.

Групата вече е фиксирана и записването приключи.

Ако не си запознат/а с обучението, ще намериш всичко за него тук. Текстът не е редактиран да отразява настоящото, но темите, примерите и практиките са същите. Единствената разлика е, че ще бъде в по-голяма група, ще го проведем онлайн и ще е разделено на няколко дни.

Тоест, трябва да имаш свободно време за целта, на живо, онлайн, през седмицата. И ще има задачи, които ще трябва да изпълниш до следващия ден, така че си предвиди поне 2-4 часа дневно за занимания.

И повтарям, че ще е напълно безплатно.

Това беше от мен за днес, горе главата и нека бъдем оптимисти – и това ще отмине, а ако не се предаваме сега и работим упорито за бъдещето си, то ще е още по-добро от преди.

Разкошен ден,
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: