Clean start януари 2021 г. с цели 15 подаръка и много вдъхновение!

Тази статия е публикувана преди повече от две години и е възможно да съдържа неактуална информация.

За много години! 2020 беше тежка за повечето от нас, но идва 2021 и с нея – нова надежда, ново начало и безплатната ми програма CLEAN START.

Както знаеш, мисията ми е да търся истината за връзката между храната и здравето, затова за 5-та поредна година, започвам на чисто с Clean start и днес те каня на това пътешествие с мен.

Започвайки от днес, в продължение на 30 дни ще споделям всеки ден нещо полезно в Instagram – информация, личен опит, рецепти или просто вдъхновение.

Тоест, всеки ден ще има много, много полезна информация – във фийда и в сторис:
– ще споделям всичко, което ми помага да мина по-лесно през програмата;
– ще има Q&A (въпроси и отговори);
– ще има рецепти и ще готвим често заедно;
– и… ще има цели 15 подаръка, подбрани лично от мен, само за теб!

Сред подаръците очаквай:
– продукти за здраве, красота и релакс (добавки, храни, ONEconic и др.),
– процедури за красота (от Facecare.bg & Bodyaesthetics.bg),
– тренировки (от Studio7)
– и, разбира се, книги.

Изборът им е лично мой и е само на неща, които харесвам и използвам.
Само от фирми, на които се доверявам.

И така, за да се включиш в Clean start calendar-a 2021 трябва да:
– се запознаеш с безплатната програма
– ме последваш в Instagram
– участваш с коментари под снимките, особено в дните с подаръци
– изпълниш условията, които ще обявявам там, за да получиш подарък.

Може да участваш колкото пъти искаш, за да увеличиш шансовете си за успех :))

Кампанията е валидна до 31-ви януари 2021 г. включително, подаръците ще бъдат изтеглени на 9-10-ти февруари и данните сверени, за да сме сигурни, че си отговорил/а на всички условия. И веднага след това ще изпратим подаръците до всяка една точка на България. Успех :)))

————-
Важно! Имай предвид, че включвайки се в играта, автоматично декларираш, че си запознат с:
Общите условия в онлайн магазина,
– както и със Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)

Продуктите, които създадохме за теб:

————-
P.S. По време на Clean start calendar-a 2021 в Instagram ще споделям какво използвам, с какво готвя, какво правя за себе си и много друга информация, в която неизбежно ще показвам различни брандове. И искам да знаеш, че нито един от тях НЯМА да е реклама и нито една фирма няма платено участие в календара ми. Споделянето ще е само с информационна и полезна цел на продукти, които си купувам сама.

Разкошна 2021!
Ще се радвам да започнем на чисто заедно!
Надя

Собственикът на сайта nadiapetrova.bg не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, прегледи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.

Собственикът на уебсайта nadiapetrova.bg не носи отговорност в случай на нарушаване на авторски права на трети лица в резултат на публикуване на съдържание на потребители или в случаи на търговско използване на снимки от потребители. В случай, че собственикът бъде уведомен за нарушение на авторски права, същият полага всички усилия, за да помогне за ограничаване на нарушението. Собственикът не носи отговорност за щети, произтичащи от използването на настоящия сайт.

За автора:

Надя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично хранене (clinical nutrition) и автор на книгите: “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс”, “Daily Raw” и "Ева и ефектът на пеперудата". Можете да научите повече за нея, ако последвате този линк.

Още публикации: